Sweet Happy Days

Packa som ett proffs

Publicerad 2012-06-27 19:47:00 i Resor,

Han är grymt bra på att packa en väska.
 
 
Jag och sambon måste åka till Thailand redan nu på sommaren. Vi har köpt 2st nya färglada väskor som kommer att underlätta för oss att känna igen vid bagageutlämningen. Nu har vi nästan allt, sambon har fått sin Sennheiser brusreducerade hörlurar, och jag beställde mina Bose hörlurar idag. Kommer bli avservärt tyst på planet!
 
Nästa vecka ska vi kolla leksaker till systerdottern och kusinerna. Det blir nog helikoptrar till pojkarna och spelkonsoler till flickorna. Hoppas de blir grymt glada :)
 
Väskan är inte så stor, så vi får ser om jag kan få med lika mycket som honom :)

Lyckorus och vilse i livet

Publicerad 2012-06-18 13:33:04 i Vardag,


Jag har haft en underbar morgon. Drack espresso för första gågen, fåglarna kvittrade, lukten av nyklippta gräs, solade och morgonmysade med katten på uteplatsen. Jag har funderat mycket på vad jag vill göra här framöver för mitt liv har varit stillastående på länge. Nu har dimman börjat lättas upp och en del svar kommer fram. Jag är bara otålmodig av mig och vill att saker och ting ska hända nu. Jag vet att allt ordnar sig till det bästa! :)

Sommarnytt - handväskor

Publicerad 2012-06-17 14:52:05 i Garderoben,

Första gången jag köper handväskor. Gillar dessa väskor för att det går att justera längden. Espritväska har jag tänkt att ta med till resan. Den är diskret, inte så stor, och dessutom glad färgklick på sidorna :)
vänster, Cubus // höger, Esprit

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela