Sweet Happy Days

I own coca cola – because I'm lovin’ it

Publicerad 2013-02-28 18:54:00 i Ekonomi,

Om en månad trillas det in utdelningar från coca cola. Det är inte mycket, men ponera att jag får utdelningar varje år som motsvarar elräkningar. Vet ni, vad det betyder? Att vi slipper jobba ihop pengar till elräkningar i resten av våra liv! Varför inte spara till en resa till nåt varmt tropiskt land eller massor nya modekläder varje år. Ja, låt fantasi flöda! :)

Jag äger inga aktier i H&M längre då jag var tvungen att byta från depåkonto till ett ISK. Klädmarknader kändes svalt, då blev det coca cola istället. ISK har funnit i 1 år nu och man slipper krångla med deklarationer. Det skattas automatisk varje år istället.

*Det är alltid ett risk att handla med aktier. Så var påläst!

Lugn och fridfull lördag

Publicerad 2013-02-16 17:27:41 i Hälsa,

Det känns jättehärligt att sambon har börjat jobba dagtid och att kunna umgås med varandra på helgerna. Idag efter lunchen gick vi ut på en promenad. Att lyssna på musik under gången kändes som att jag gick och mediterade samtidigt. En helt annan känsla!  

Åh, jag är så tokigt i wienerbröd! Men nu ska jag låta bli fett och socker och inte äta efter klockan sex. Jag får unna mig max ett wienerbröd per vecka. Förresten, hur mäter man midjan rätt? Jag får olika mått varje vecka. Kanske man ska bara mäta sig en gång i månaden?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela